2110024686 6995519185 Σκύρου 49, Αθήνα
 
     
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Teoclean | Συνεργείο Καθαρισμού Αθήνα Αττική
 
     
  Τα γραφεία και οι επαγγελματικοί χώροι είναι κρίσιμο να διατηρούνται καθαροί και φροντισμένοι. Ένας καθαρός χώρος εργασίας όχι μόνο βελτιώνει την εικόνα της επιχείρησής σας στους επισκέπτες, αλλά επίσης ενισχύει την αίσθηση ευεξίας και παραγωγικότητας των υπαλλήλων σας.   
     
  Η επιχείρησή μας “Teoclean” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μας, αναλαμβάνουν να φροντίσουν την άριστη καθαριότητα των γραφείων και των επαγγελματικών χώρων σας, εξυπηρετώντας άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε τον επαγγελματικό σας χώρο διαρκώς καθαρό, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την φροντίδα του στο συνεργείο καθαρισμού μας και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή σας.
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ
ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις εργασίες που πραγματοποιούμε στον καθαρισμό γραφείων και επαγγελματικών χώρων, ενώ το τελικό πρόγραμμα καθαρισμού που θα πραγματοποιήσουμε στον δικός χώρο διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας.
 
     
 
  Σκούπισμα όλου του χώρου 
  Αποκομιδή σκουπιδιών
  Τοποθέτηση καθαρών σακούλων 
  Καθάρισμα όλων των επιφανειών
  Καθαρισμός τζαμιών
  Σφουγγάρισμα του χώρου
και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε, προκειμένου το γραφείο ή ο επαγγελματικός σας χώρος να είναι πάντα πεντακάθαρος.
 
     
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις καθαρισμού που εξασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και απόλυτη ικανοποίηση.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, την Κηφισιά, το Μαρούσι, το Ψυχικο, τον Πειραιά, την Αθήνα και όλη την Αττική.  
     
 
 
 
     
     
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ &
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
Είτε επιθυμείτε να μας αναθέσετε τον τακτικό καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου είτε τον έκτακτο καθαρισμό του, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να φροντίσουμε για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.

Με την ποιότητα, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, δημιουργούμε ένα περιβάλλον που ενισχύει τη δημιουργικότητα και βελτιώνει την εργασιακή απόδοση.

Εμπιστευτείτε μας για να φροντίσουμε τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου και ξενοιάστε! 
 
     
   
 
 

 


 

 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, την Κηφισιά, το Μαρούσι, το Ψυχικο, τον Πειραιά, την Αθήνα και όλη την Αττική.
 
     
  ΤΗΛ: 2110024686 ή
6995519185
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ