2110024686 6995519185 Σκύρου 49, Αθήνα
hero image
 
     
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
Teoclean | Συνεργείο Καθαρισμού Αθήνα Αττική
 
     
  Ο βιολογικός καθαρισμός αποτελεί μια σύγχρονη και αποτελεσματική διαδικασία που διασφαλίζει όχι μόνο την καθαριότητα στρωμάτων και σαλονιών αλλά και την πλήρη απολύμανσή τους σε βάθος.  
     
  Η επιχείρησή μας “Teoclean” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, χρησιμοποιούμε μόνο εγκεκριμένα, βιοδιασπώμενα και οικολογικά απορρυπαντικά, μπορεί να αναλάβει τον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων και σαλονιών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Με τον βιολογικό καθαρισμό όχι μόνο εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική απομάκρυνση λεκέδων, βακτηρίων, μυκήτων και μικροοργανισμών, αλλά παράλληλα προσφέρουμε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών.
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΣΑΛΟΝΙΩΝ


Στα σαλόνια μας συγκεντρώνεται μια πληθώρα μικροοργανισμών και ακάρεων που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα. Με τον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων μπορούμε να απομακρύνουμε λεκέδες, ακάρεα, βακτήρια και μύκητες, εξασφαλίζοντάς σας μια φρέσκια ατμόσφαιρα και μια αίσθηση ευεξίας σε κάθε γωνιά του σαλονιού μας
 
     
 
 
 
 
     
     
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
 
 
Τα στρώματα ύπνου είναι σημαντικά για την ξεκούραση και την αναζωογόνησή μας, όμως συχνά κατοικούν χιλιάδες αόρατοι εχθροί της υγείας. Ακάρεα, μικροοργανισμοί και βακτήρια μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες και άλλα προβλήματα υγείας. Μέσα από τον βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την απομάκρυνση αυτών των εχθρών, προσφέροντας έναν χώρο ύπνου που είναι καθαρός, υγιής και ευεργετικός για την ευεξία σας.
 
     
   
 
 
 
     
  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
είναι δίπλα σας και πάντα έτοιμο να έρθει στο χώρο σας και να φροντίσει για την άψογη εφαρμογή του βιολογικού καθαρισμού στα σαλόνια και τα στρώματά σας, εξυπηρετώντας άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.
 
     
 
 
     
    Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, την Κηφισιά, το Μαρούσι, το Ψυχικο, τον Πειραιά, την Αθήνα και όλη την Αττική.  
     
 
 
 
  ΕΙΜΑΣΤΕ 
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
 
     
  Οι βιολογικοί καθαρισμοί πραγματοποιούνται με πιστοποιημένα καθαριστικά μηχανήματα και απορρυπαντικά τα οποία μπορούν να σας εξασφαλίσουν εγγυημένα και άμεσα αποτελέσματα, ενώ σας παρέχουμε βεβαίωση παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.  
     
  Αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό κάθε περίπτωση, γι’ αυτό είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την άμεση και άριστη εξυπηρέτησή σας.  
     
 

 


 

 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, την Κηφισιά, το Μαρούσι, το Ψυχικο, τον Πειραιά, την Αθήνα και όλη την Αττική.
 
     
  ΤΗΛ: 2110024686 ή
6995519185
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ