2110024686 6995519185 Σκύρου 49, Αθήνα
hero image
 
     
     
  Teoclean
Συνεργείο Καθαρισμού Αθήνα Αττική - Καθαρισμοί Οικιών, Πολυκατοικιών & Επαγγελματικών Χώρων Αθήνα Αττική
 
     
  Η επιχείρησή μας “Teoclean” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο των καθαρισμών, προσφέροντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις για τον άψογο καθαρισμό κάθε χώρου στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 24 χρόνια στο χώρο των καθαρισμών, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες στην Αθήνα και σε όλη την Αττική, το συνεργείο καθαρισμού μας, είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του επιδιώκοντας την απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη.
 
     
   
 
 
 
 
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
 
  αναλαμβανουμε αρχικούς, τακτικούς και έκτακτους καθαρισμούς οικιών, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων προσφέροντας υπηρεσίες που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων και σαλονιών, εξυπηρετώντας άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.
 
     
  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, παρέχουμε και ειδικές υπηρεσίες καθαρισμού όπως: καθαρισμούς μετά από ανακαινίσεις, πυρκαγιές, πλημμύρες, μετακομίσεις κ.α. ενώ παρέχουμε και υπηρεσίες καθαρισμού τζακιών, κήπων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες και πολλές ακόμα ποιοτικές υπηρεσίες.  
     
 
 
 
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
και πάντα έτοιμοι να έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον άψογο καθαρισμό του κτιρίου σας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
 
     
 
 
     
    Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, την Κηφισιά, το Μαρούσι, το Ψυχικο, τον Πειραιά, την Αθήνα και όλη την Αττική.  
     
 
 
 
   
     
 
 
  ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που επιδεικνύουν τη μέγιστη προσοχή στις λεπτομέρειες και είναι πρόθυμοι να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες μας στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις σας.
 
 
 

 


 

 
 
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
     
  Σε όλους τους καθαρισμούς που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε βιολογικά προϊόντα και επώνυμα καθαριστικά υψηλής ποιότητας που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή για τη χρήση σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Συνέπεια, ποιότητα, καθαριότητα, είναι οι βασικές μας αρχές που υποστηρίζονται και ενισχύονται με μέσα που συμβάλλουν στη διαρκή αναπτυξιακή πορεία του συνεργείου καθαρισμού μας.
 
     
  Στόχος μας είναι η προσφορά υπηρεσιών που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες σας αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις.

Είτε χρειάζεστε καθαρισμό για την οικία σας, το γραφείο σας ή το επαγγελματικό σας χώρο, στο συνεργείο καθαρισμού μας έχουμε τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. 
 
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, την Κηφισιά, το Μαρούσι, το Ψυχικο, τον Πειραιά, την Αθήνα και όλη την Αττική.
 
     
  ΤΗΛ: 2110024686 ή
6995519185