2110024686 6995519185 Σκύρου 49, Αθήνα
 
     
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΩΝ
Teoclean | Συνεργείο Καθαρισμού Αθήνα Αττική
 
     
  Στην επιχείρησή μας “Teoclean” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς η οικία σας να είναι καθαρή προκειμένου να μπορείτε να απολαμβάνετε ένα υγιεινό περιβάλλον εσείς και η οικογένειά σας.  
     
  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε αρχικούς, τακτικούς και έκτακτους καθαρισμούς οικιών αλλά και καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης - airbnb στην Αθήνα και σε όλη την Αττική, προσφέροντας υπηρεσίες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Όσο ιδιόμορφος και αν είναι ο χώρος σας, όσο μεγάλες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να φροντίσουμε για την άψογη καθαριότητά του, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ
ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις εργασίες που πραγματοποιούμε στον καθαρισμό οικιών, ενώ το τελικό πρόγραμμα καθαρισμού που θα πραγματοποιήσουμε στον δικός χώρο διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας.
 
     
 
  Σκούπισμα του χώρου
  Αποκομιδή σκουπιδιών 
  Καθάρισμα όλων των επιφανειών 
  Καθαρισμός τζαμιών
  Σφουγγάρισμα του χώρου
και οποιαδήποτε άλλη εργασία χρειάζεστε, προκειμένου ο χώρο σας να είναι πεντακάθαρος.
 
     
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

όπως: καθαρισμούς μετά από ανακαινίσεις, πυρκαγιές, πλημμύρες, μετακομίσεις κ.α. ενώ προσφέρουμε και υπηρεσίες καθαρισμού τζακιών, κήπων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες και πολλές ακόμα ποιοτικές υπηρεσίες.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, την Κηφισιά, το Μαρούσι, το Ψυχικο, τον Πειραιά, την Αθήνα και όλη την Αττική.  
     
 
 
 
     
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
 
  και με ένα τηλεφώνημα θα επισκεφτούμε το χώρο σας, για να τον εξετάσουμε, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.

Το οργανωμένο συνεργείο καθαρισμού μας, με σύγχρονο εξοπλισμό και υλικά καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον, μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα καθαρό χώρο, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Είτε χρειάζεστε έναν τακτικό καθαρισμό για να διατηρήσετε την οικία σας καθαρή, είτε έναν έκτακτο καθαρισμό για να αντιμετωπίσετε κάποιο ειδικό πρόβλημα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με επαγγελματισμό και φροντίδα.
 
     
   
 
 
 
     
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για τον άψογο και λεπτομερή καθαρισμό της οικίας σας και φυσικά η απόλυτη και άμεση εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, την Κηφισιά, το Μαρούσι, το Ψυχικο, τον Πειραιά, την Αθήνα και όλη την Αττική.
 
     
  ΤΗΛ: 2110024686 ή
6995519185
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ