2110024686 6995519185 Σκύρου 49, Αθήνα
hero image
 
     
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Teoclean | Συνεργείο Καθαρισμού Αθήνα Αττική
 
     
  Ο σωστός καθαρισμός πολυκατοικιών αποτελεί μια σημαντική διαδικασία προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη υγιεινή των κοινόχρηστων χώρων και η υγεία των ενοίκων.   
     
  Το συνεργείο καθαρισμού της επιχείρησή μας “Teoclean” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, είναι καθημερινά δίπλα σας και σας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού προκειμένου να σας εξασφαλίσει μια πεντακάθαρη πολυκατοικία.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της κάθε πολυκατοικίας. Είτε επιθυμείτε τακτικούς είτε έκτακτους καθαρισμούς πολυκατοικιών, το συνεργείο καθαρισμού μας, είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα και οικονομικά.
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ
ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις εργασίες που πραγματοποιούμε στον καθαρισμό πολυκατοικιών, ενώ το τελικό πρόγραμμα καθαρισμού που θα πραγματοποιήσουμε στον δικός χώρο διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας.
 
     
 
  Σκούπισμα όλων των χώρων της πολυκατοικίας
  Σκούπισμα της πυλωτής ή του πεζοδρομίου
  Σφουγγάρισμα όλων των χώρων
  Καθαρισμός του ασανσέρ
  Καθαρισμός τζαμιών
  Καθαρισμός κάγκελων 
αλλά και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε, προκειμένου η πολυκατοικία σας να είναι πάντα σε άψογη κατάσταση.
 
     
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ 
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

είναι δίπλα σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της κάθε πολυκατοικίας.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, την Κηφισιά, το Μαρούσι, το Ψυχικο, τον Πειραιά, την Αθήνα και όλη την Αττική.  
     
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
 
Αναλαμβάνουμε τον τακτικό καθαρισμό πολυκατοικιών σε καθημερινή, εβδομαδιαία, μηνιαία βάση ή με όποια συχνότητα επιθυμείτε, εξυπηρετώντας άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.

Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας στον τομέα του καθαρισμού πολυκατοικιών μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Όλοι οι καθαρισμοί πολυκατοικιών πραγματοποιούνται με συνέπεια και επαγγελματισμό, πάντα υπό την παρουσία επόπτη και χρησιμοποιώντας υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 
     
   
 
 

 


 

 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κυψέλη, την Κηφισιά, το Μαρούσι, το Ψυχικο, τον Πειραιά, την Αθήνα και όλη την Αττική.
 
     
  ΤΗΛ: 2110024686 ή
6995519185
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ